WC-kerámiák és ülőkék

Míg a Kolo Idol termékcsaládot az univerzális design jellemzi, addig a Rekord sorozat az egyszerűség és a masszív kidolgozás. Ugyanakkor a WC-kerámiák mindkettő esetében klasszikus fehér kerámiából készülnek és átalakított, valamint felújított fürdőszobák belső kialakítására lettek tervezve, ezzel lehetővé téve az elrendezés egyszerű felfrissítését és a megszokott megoldások új kerámiákkal való helyettesítését.

Kolo katalógus - WC-k és ülőkék  (2.9 MB)

Idol

WC-KERÁMIA ÉS ÜLŐKE

Fali vagy álló, netán kompakt változatban, és akár szerelőkerettel készletben is - az Idol sorozat WC-kerámiáinak széles választéka kielégíti a különböző felhasználók igényeit. A kerámiákat manapság már falba rejtett öblítőtartállyal egybecsomagolva is értékesítik. Egyszerű designjuk és a gondos kidolgozás miatt népszerűek a felhasználók körében, hiszen könnyen tisztán tarthatók és hosszú élettartamuk van.

Rekord

WC-KÉSZLET

A Rekord termékcsalád egy olyan készletet is tartalmaz, amely WC-kerámiából és ülőkéből áll. A kidolgozás és az anyagok tartóssága biztosítja, hogy a Kolo fürdőszobai termékek hosszú évekig hibátlanul működjenek.