Kolo fürdőkádak

A Kolo fürdőkádak az elegancia, a kényelem és a funkcionalitás egyvelegei, melyek a fürdőzést a relaxáció igazi rituáléjává teszik. A legjobb minőségű akrilból készülnek, tartósságot és sérülésekkel szembeni ellenállást biztosítva. A hagyományos téglalap alakú Kolo kádak többféle méretben érhetők el, lehetővé téve, hogy minden fürdőszobához a megfelelő méretűt lehessen kiválasztani.

A Kolo fürdőkádak nemcsak praktikusak, hanem esztétikus dekorációs elemként is funkcionálnak, amelyek egyedi karaktert és eleganciát visznek a fürdőszobába. A preferenciáktól és a belsőépítészeti stílustól függetlenül, a Kolo fürdőkádak még a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelnek, teret adva a kikapcsolódáshoz az otthon kényelmében.

Egyenes fürdőkádak

A téglalap alakú fürdőkádak tökéletes alapot biztosítanak egy kényelmes és funkcionális fürdőszoba kialakításához. Az eléfalazás, mint opció lehetővé teszi az optimális elhelyezést a fürdőszobában. A széles kádperem lehetőséget biztosít az esztétikus beépítésére, vagy igény esetén kádparaván felszerelésére.

Csúszásgátló bevonat a fürdőkádban

Az Opal Plus és Rekord termékcsaládok kádjai csúszásgátló felülettel is rendelhetők. Az AntiSlide csúszásgátló felület csökkenti a csúszás kockázatát a nedves felületeken. Az AntiSlide bevonat magas minőségének és biztonságos használatának érdekében számos vizsgálatot és tesztet végeztek, többek között az Institut fur Wand und Bodenbelage SFV-nél. Ezen tevékenységek eredménye a DIN 51097 szabványnak megfelelő tanúsítvány, így az AntiSlide felület az egyetlen megoldás az akril termékeknél, amely csúszásgátló osztályt (A osztály) igazoló tanúsítvánnyal büszkélkedhet.

Az egyedülálló gyártási technológiának, a kiváló minőségű anyagoknak és a rendkívüli designnak köszönhetően az AntiSlide csúszásgátló felület teljesen új megközelítést jelent a fürdőkád biztonságában.