Kolo mosdók

Praktikus, tartós és univerzális design - ezek jellemzőek a Kolo mosdókerámiák megkülönböztető jegyei. A mosdók klasszikus fehér kerámiából készülnek, amelyek különösen ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. Ennek köszönhetően nem csak jól néznek ki, hanem hosszú éveken át megőrzik tartósságukat.

Kolo katalógus - Mosdók  (1.8 MB)

Idol

EGYSZERŰ ÉS FUNKCIONÁLIS KERÁMIAMOSDÓK

Idol mosdó - a modern klasszikus. Kiváló alapot nyújtanak bármilyen designnal rendelkező belső tér kialakításához. Nagyon jól mutatnak a skandináv stílusú, hangulatos terekben, valamint a modern ipari megjelenésű fürdőszobákban is.

Rekord

EGYSZERŰ, MASSZÍV KIDOLGOZÁS

Az ovális és téglalap alakú Kolo Rekord mosdók hagyományos design alapján készültek, formájukban azonban jól láthatók a modern vonalak. A kerámiák klasszikus fehérje meleg és kellemes karaktert kölcsönöz a belső térnek. A Rekord mosdók 40-65 cm-es méretben kaphatók.

TWINS

TÉKLALAP ALAKÚ MOSDÓK

A Twins termékcsaládot az éles vonalak jellemzik. Ennek a sorozatnak a fő elemei a téglalap alakú pultra ültethető mosdók, melyeknek markáns formaterve van. Tökéletesen illeszkednek a modern, minimalista vagy loft stílusú dekorációhoz.

Solo fürdőszobai szett

A Kolo Solo fürdőszobaszettünket azoknak ajánljuk, akik szeretik a minimalista, ugyanakkor funkcionális kialakítást. Egyszerű formák és harmonikus arányok jellemzik, melyek elegáns megjelenést és tágas érzeted kölcsönöznek.

A szett tartalma:

  • 39x80,5x22 cm-es alsó szekrény
  • 40x33 cm-es mosdó
  • 1 db fix fapolc

A KERÁMIA KARCÁLLÓ ÉS KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

A Solo mosdó kiváló minőségű kerámiából készül - karcálló és könnyen tisztán tartható. A sorozathoz olyan mosdó tartozik, amellyel kényelmes teret alakíthat ki.

Mindezek miatt a Solo a leggyakrabban választott fürdőszobai készlet a Kolo kínálatában. Ha nem szeretne sok időt, energiát és erőforrást szánni a felújításra, akkor ez a tökéletes megoldás!