Kolo fürdőszobabútorok

és tükrös szekrények

TWINS

A Kolo Twins a legnépszerűbb termékcsaládunk a márkán belül. Kerámiái és fürdőszobabútorai a modern stílus irányzatát képviselik. A minden részletében átgondolt tervezés lehetővé teszi számunkra egy igen kifejező fürdőszoba létrehozását. A geometrikus formáknak, az elegáns szimmetriának és a precíz kivitelezésnek köszönhetően egy modern, karakteres fürdőszobát hozhatunk létre.

Kolo katalógus - Fürdőszobabútorok  (2.1 MB)

TÉGLALAP ALAKÚ MOSDÓK

A Twins termékcsaládot az éles vonalak jellemzik. Ennek a sorozatnak a fő elemei a téglalap alakú pultra ültethető mosdók, melyeknek markáns formaterve van. Tökéletesen illeszkednek a modern, minimalista vagy loft stílusú dekorációhoz.

FALRA SZERELHETŐ MOSDÓ, MOSDÓSZEKRÉNNYEL

A Twins fürdőszobabútorai stílusban teljesen összhangban vannak a kerámiáival, ez pedig lehetővé teszi, hogy együttesen is beszerezhető legyen. A falra szerelhető fürdőszobabútorok ajtós szekrénnyel és fiókos változatban is elérhetők.

Rekord

ALSÓ SZEKRÉNY

A Rekord sorozat termékei közé tartozik az alsó szekrény is, amely egy ajtóval rendelkezik és két méretben érhető el, ezzel tökéletesen illeszkedve a Rekord mosdók 40-65 cm-es méreihez.