technic

A Technic sorozat új, WC-hez való szerelőkeretei, amelyek 2010 októberétől kerülnek piacra, sok előnyt kínálnak mind a szerelő, mind a végfelhasználó számára.

 

A modul szerelése egyszerű és gyors – a fali rögzítőket és a lefolyó könyökcsövet már a gyártásnál előre beállították, a magasság-játék biztosítja a modul beállítását a kért szinten – a szerelést egy ember is elvégezheti. A megnagyobbított ellenőrzőnyílás megkönnyíti az öblítőtartályhoz való hozzáférést, az ellenőrzőnyílás burkolatát a beépítés mélysége alapján vágják le, és ez egyszerűvé teszi a nyomólap szerelését. A szerelőmodulokat 400 kg megterhelésre tesztelték. A megbízható vízfeltöltő szelep lehetővé teszi az öblítőtartály gyors, pontos és zajtalan feltöltődését, és biztosítja a használati komfortot. A 3/6 l takarékos öblítést át lehet állítani a még jobban környezetbarát 4/2 literre (a felhasznált szaniter kerámiára való tekintettel). A modulokat úgy a falra, mint a sarokba is fel lehet szerelni.
Az egész rendszerre 10 év garanciát szolgáltatunk.

 

Az új modult innovációs frissítőrendszerrel láttuk el, melynek köszönhetően WC-je mindig friss és tiszta lesz. A SmartFresh rendszer gondoskodik a kerámiatál - és szegélye alatti - példás tisztaságának és frissességének megtartásáról.
Elég csak egy speciális frissítő töltetet elhelyezni az applikálóba, amely az öblítő nyomólapjában helyezkedik el. Ez egyszerű és kényelmes megoldás az Ön WC-je számára.

 

nyissa ki az öblítő nyomólapot
helyezze el a töltetet az applikálóba
csukja be a nyomólapot, és nyomja meg.

Egy töltet kb. 120 öblítő ciklust bír ki (a töltetek 5 db-ként vannak csomagolva, egy kiszerelés tehát kb. 600 ciklusnak elég).
Három divatos és stílusos öblítő-lapból választhat – Eclipse, Fusion és Space három színkivitelezésben érhető el: fehér, króm és matt króm. Arról is gondoskodtunk, hogy a nyomólapok minden modellje együttesen működhessen a SmartFresh rendszerrel. Meríthet e lehetőségek széles skálájából, és választhat olyan nyomólapot, amely az Ön WC-je belső teréhez legjobban illeni fog.

A TECHNIC modul tökéletesen alkalmazkodik minden KOLO fali WC-vel való használatra, és szintén kompatibilis a piacon elérhető WC-kagylók többségével. A kompatibilitást speciális tesztekkel és az összes komponenst megfelelőségi bizonylattal igazolták. Ennek a megoldásnak köszönhetően, megálmodott fürdőszobájának tervezésénél, nem kell magát semmivel sem korlátoznia. Állítson össze ideális szettet saját tetszése szerint.

 

A fürdőszoba berendezések tervezésénél figyelembe vesszük a csökkentett mozgású emberek igényeit is. Olyan termékeket kínálunk, amelyek lehetővé teszik a fürdőszoba komplett berendezését, igényeikre való tekintettel. Gond nélkül talál nálunk speciálisan módosított modult kapaszkodó használatára a fogyatékos személyek számára, csakúgy, mint WC-kagylókat, kapaszkodókat és más szükséges tartozékot, melyeknek köszönhetően az Ön fürdőszobája előnyösebbé válik az idősebb vagy fogyatékos személyek számára.