Extra vékony WC-ülőkék a Keramag Smyle és iCon fürdőszobai sorozataihoz

 Slim WC-ülőke: hab a fürdőszobai sorozatok tortáján

Extra vékony WC-ülőkék a Keramag Smyle és iCon fürdőszobai sorozataihoz

A kifinomult kontúrok és a minimalista design tendenciája a WC-t is elérte. A szaniterkerámiák gyártója, a Keramag a Smyle és az iCon fürdőszobai sorozatait ultravékony WC-ülőkékkel teszi teljessé. A végeredmény: még több könnyedséggel rendelkező WC-design.

Időtlen, visszafogott formáival és széles termékválasztékával a Keramag iCon fürdőszobai sorozata már rég meghódította az igényesen berendezett fürdőszobákat. A Keramag most utolsó simításként egy elegáns slim WC-ülőkét is kínál a sikersorozathoz. Az új ülőke divatos wrap over kivitel kialakításánál a lecsukódó fedél szorosan érintkezik a kerámiával, miközben az ülőke láthatatlan marad.

Két slim WC-ülőke a Smyle sorozathoz
A Keramag a Smyle sorozatot is kiegészítette slim WC-ülőkékkel. A keskeny mosdóperemmel rendelkező sorozathoz az új ülőkék vékony dizájnja különösen jól illeszkedik. A Smyle esetén az építtetők két külőnböző típusból választhatnak: a wrap over vagy a sandwich kivitelt, ahol az ülőke és a fedél azonos profillal rendelkezik. Akár a sandwich, akár a wrap over mellett döntenek, a WC-nek mindkét modell több könnyedséget kölcsönöz.

Kifinomult, stabil és zajmentes
A vékony kialakítás ellenére a kiváló minőségű duroplastból készült ülőkék stabilak és ellenállók. A lezáráshoz mindössze egyetlen érintés elegendő, és az automatikus WC-fedél csukódás funkció önállóan és hangtalanul lehajtja az ülőke tetejét.

Antibakteriális hatás hosszú távon
Az új WC-ülőkék még a magas higiéniai követelményeknek is megfelelnek: az alapanyagot egy adalékanyaggal keverik, aminek következtében az ülőke és a fedél hosszú távon is anitbakteriális hatással rendelkezik - így a szennyeződések és a baktériumok kezdettől fogva nem tudnak megtapadni rajta.