Reflex KoŁO bevonat

Tökéletes tisztaság

A Reflex KOŁO olyan különleges bevonat, amely tökéletesen simává teszi a termékek felületét, így azok tisztán tartása is rendkívül egyszerű. A Reflex KOŁO bevonattal ellátott felületek jellegzetes tulajdonsága az, hogy az apró vízcseppek nagyobb cseppekké állnak össze, és gyorsan lefolynak rajtuk, leöblítve a vízkövet és a szennyeződéseket is.

A Reflex KOŁO bevonat a gyártási folyamat alatt kerül termékeinkre. Az így kezelt kerámia – és üvegfelület rendkívül sima, ami megakadályozza a szennyeződések és a vízkő lerakódását ezekre a felületekre, illetve az esetleges szennyeződés – és vízkőnyomok igen egyszerűen eltávolíthatóak. A napi tisztításhoz mindössze egy puha törlőkendőre vagy szivacsra van szükség. A felület a tisztítás után azonnal csillogóan fényes lesz, így fürdőszobája mindig tökéletesen tiszta és ápolt lehet.

A Reflex KOŁO bevonat 2 év garanciával és a lengyel állami egészségügyi hivatal (PZH) minősítésével rendelkezik.

 

A zuhanykabinok tisztítása

A zuhanykabinok tisztítására vonatkozó alábbi útmutatás követésével megőrizheti a Reflex KOŁO bevonat kiváló tulajdonságait a használat során. Fürdés után gondosan öblítse le vízzel a zuhanykabin falait, ezzel elkerülheti a szappan- és samponmaradványok lerakódását.

A vízkőképződés megakadályozásához elegendő letörölni a vízcseppeket egy puha kendővel vagy gumitörlővel, amely a Reflex KOŁO bevonattal ellátott zuhanykabinok alaptartozéka. A zuhanykabin ápolásához nincs szükség tisztítószerre.

Ha szennyeződéseket vagy vízkőlerakódást észlel, például a rendszeres tisztítás hiánya miatt, ezek a lerakódások puha törlőkendővel távolíthatók el a száraz üvegtáblákról.

  

A Reflex KOŁO bevonattal ellátott zuhanykabin tisztításához ne használjon erős tisztítószert, tisztítópasztát vagy oldószert. Ehhez a művelethez a különleges Reflex KOŁO vízkő-eltávolító vagy a piacon elérhető enyhe tisztítószerek használatát javasoljuk. A Reflex KOŁO vízkő-eltávolító karcmentesen távolíthatja el a régebbi és a friss vízkőlerakódásokat és egyéb szennyeződéseket.

A zuhanykabin felületének karbantartásához és felfrissítéséhez a Reflex KOŁO Conditioner ápolószert ajánljuk, amelynek használatával a Reflex KOŁO bevonat hosszú évekig megőrzi eredeti tulajdonságait.

 

A fürdőszoba-felszerelések tisztítása

A következő útmutatást követve hosszú ideig megőrizheti a Reflex KOŁO bevonat minőségét.

A fürdőszoba-felszerelései tárgyak felületén maradt vízcseppeket törölje le puha törlőkendővel, így megakadályozhatja a vízkő és a szennyeződések lerakódását. Ezzel ragyogóan tisztává és csillogóvá teheti a felületet.

A Reflex KOŁO bevonattal ellátott fürdőszoba-felszerelések tisztításához száraz, puha törlőkendőt és enyhe tisztítószert használjon, ha szükséges. Az erős vegyszerek, porok vagy paszták használatát nem javasoljuk. Ezen kívül az erős súrolószerek megkarcolhatják a bevonatot, és károsíthatják az eredeti tulajdonságait.