Az ekrü, barna és bézs színek 

Klasszikus ekrü, krémes árnyalatú, finom sárgával. Ez a nagyon lágy szín illik a modern, a hagyományos, és a vidéki enteriőrökhöz egyaránt. A hangsúly itt a földszín árnyalatain van.

A meleg színek kizárják a kopár, barátságtalan belsőt és hangulatosabbá varázsolják a helyet, amely igazán jól illik a szaniterek egyszerű, fehér színéhez.

 

 

 

A barna és a bézs

A homok, kő és fa színeit gyakran használják a fürdőszobákban. Ezek semleges színek és könnyedén beilleszthetők bármely színsémába. Ezekkel a színekkel közelebb érezzük magunkat a természethez, ami enyhíti a kerámiák ridegségét. Ezen színek használata barátságossá, melegebbé és otthonosabbá varázsolják a légkört. Ők tartoznak a ’’biztonságos’’ színek családjába, így kis fürdőszobákhoz, valamint hatalmas fürdőhelyiségekhez egyaránt bátran használhatóak.

A barna és a bézs jól néznek ki külön-külön, valamint társíthatóak más színekkel is. A fabarna, homok sárga vagy bézs csempe melegebbé, és otthonosabbá teszi a teret. Ezeknél a színeknél sok múlik a alkalmazott anyag textúráján, ami nagy hatást gyakorol a végső kinézetre.