keramag - A tartós értékek biztonsága

A Keramag vállalati filozófiája egy egyszerű alapelvre épül: "Tartós értékeket teremtünk", ami a designra, a minőségre és a hosszú távon bizonyító innovációs képességre egyaránt érvényes. De azt is jelenti, hogy felelősségteljesen bánunk az emberekkel és a környezetünkkel, ezáltal pedig egy olyan jövőre is vonatkozik, amelyben szívesen élünk.

Márkaminőség

A tartós értékek iránti igénynek hagyománya van. A Keramag több mint 100 éve sikeres márkatörténelmet ír. Hiszen a márka minősége megmutatkozik a termékben - a kifinomult kialakításban, a minden részletre kiterjedő tökéletességben, a jövőt idéző technológiában, a magas fokú kényelemben és a hosszan tartó megbízhatóságban. Ugyanakkor a Keramag fürdőszobákba és vendég-WC-kbe kínált sorozatai, valamint fürdőszobabútorainak széles választéka tökéletesen illeszkednek azokhoz az emberekhez, akik használják őket - egészen a magas igényeket kielégítő exkluzív koncepciókig bezárólag.

Életminőség

A Keramag ökológiai elkötelezettsége egyértelműen tükröződik abban, hogy a természeti erőforrások védelmére és a környezeti összeférhetőségre a vállalat fokozott figyelmet fordít. A víztakarékos, értékőrző termékfejlesztések folyamatosan meghatározzák az új szabványokat a piacon. A fejlett gyártási technológiák biztosítják a termékek magas minőségét, továbbá csökkentik a víz- és energiafogyasztást, illetve a károsanyag-kibocsátást. A Keramag ezenkívül különböző szervezetekben, mint például a Német Fenntartható Építés Egyesületében, valamint a „Blue Responsibility“ kezdeményezésben is tevékenyen részt vesz. Mindezt egy olyan növekvő életminőség érdekében, amelyet még a következő nemzedékek után is tiszta lelkiismerettel élvezhetünk.

Bizalom

A tartós értékek lelkiismeretesen megvalósított minőségi ígéretének legjobb bizonyítéka az az óriási bizalom, amit a piac a Keramag iránt tanúsít. A Keramag kiváló minőségű szaniterkerámiák egyik vezető német gyártójaként a Geberit Csoporthoz tartozik, ami Európában piacvezető a szanitertermékek területén. Erős márka mindazok számára, akik a márkaminőségre akarnak hagyatkozni.