Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat
2018. májusi állapot

 • 1 Érvényességi terület    

  A jelen weboldalra (www.kolo-geberit.hu) és az ezen keresztül nyújtott szolgáltatásokra az alábbi adatvédelmi nyilatkozat vonatkozik. Az Ön személyes adatainak védelme fontos számunkra. Az alábbiakban az Ön személyes adatainak weboldalunk használata során történő kezeléséről nyújtunk tájékoztatást. Személyes adat az összes olyan adat, amely személyesen Önre vonatkozik vagy vonatkoztatható, például a név, a cím, az e-mail cím és a felhasználói viselkedés.

   

 • 2 Adatkezelő    

  A jelen weboldal üzemeltetője és az Ön személyes adatainak a jelen weboldalon keresztüli adatkezelője a Geberit Kft., címe: 1117 Budapest, Alíz u. 2.,

  e-mail címe: sales.hu@geberit.com.

   

 • 3 Adatvédelmi tisztviselő    

  Adatvédelmi tisztviselőnket a dataprotection@geberit.com címen vagy postai címünkön érheti el, „Adatvédelmi tisztviselő” kiegészítéssel.

   

 • 4 Automatizált adatrögzítés és -feldolgozás

   

  1. Csakúgy, mint minden más weboldal esetében, szerverünk automatikusan és átmeneti jelleggel adatokat gyűjt a szerver-logfájlokban, amelyek a böngészőn keresztül kerülnek továbbításra, amennyiben Ön ezt nem deaktiválta. Ha meg szeretné tekinteni weboldalunkat, az alábbi adatokat rögzítjük, amelyek technikailag szükségesek ahhoz, hogy megjeleníthessük az Ön számára weboldalunkat, és garantálhassuk a stabilitást és a biztonságot:                
  2. a lekérdező számítógép IP-címe