Keramag fürdőszobai berendezések

A Keramag által bemutatott fürdőszobai sorozatok a kényelem és az esztétika tekintetében a legmagasabb igényeknek felelnek meg.

A Keramag fürdőszoba sorozatai a dizájnt magasfokú funkcionalitással ötvözik. A fürdőszobai kerámiák szakértője az alábbiakban leghangsúlyosabb termékcsaládjait mutatja be, amelyek a fürdőszoba-berendezés terén más és más követelményeknek felelnek meg. A Smyle, a Xeno2, a myDay, az iCon és a Renova Nr. 1 Comfort sorozatokkal a vállalat többféle térkialakításhoz és árkategóriában kínál minőségi kerámiából és bútorokból álló koncepciókat.

Xeno2: fürdőszobai sorozat a Keramag portfóliójából
Az összbenyomás első pillantásra visszafogottnak tűnik, de ha részletesebben szemügyre vesszük, akkor izgalmas érzelmi potenciál tárul elénk. A mosdók kialakításánál a szigorúan geometrikus külső formákat lágy, áramló vonalvezetésű belső medencével társították. A mosdókerámiák egy keskeny tárolóhellyel, valamint egy, a csaptelep számára enyhén megemelt peremmel rendelkeznek. A Xeno2 fürdőszobai sorozat WC-jét és bidéjét a legapróbb részletekre kiterjedően hangolták össze a mosdókagylókkal és a kézmosókkal. A sajátos benyomást itt is a geometriai külső és az áramló belső formák kombinációja adja. A nagyméretű, sima kerámiafelületek és a rejtett rögzítőrendszerek kifejezetten könnyű tisztántarthatóságot biztosítanak. Az igen könnyen tisztítható öblítőperem nélküli Rimfree WC, amit az automatikus WC-fedél csukódás funkcióval rendelkező integrált, lapos WC-ülőke tesz hangsúlyossá, rendkívül higiénikus képet fest.

Minden mosdókagylóhoz, akár esztétikai akár funkcionális célokra, mosdószekrények állnak rendelkezésre. A tudatosan egyszerű és minimalista bútordizájn a szaniterkerámiákkal karöltve egy egyformán vonzó és meggyőző környezetről gondoskodik. A három egymással kombinálható felület, a fényes fehér, a matt greige és a scultura szürke meglehetősen nagy tervezési szabadságot nyújt.

Smyle: design-WC-vel rendelkező változattal kiegészítve
A Smyle mosdókat meghatározó sajátos design a mosdókagylónak elegáns kontúrt kölcsönöz, aminek köszönhetően az egész sorozatot vonzó könnyedség jellemzi. A nagy sikernek örvendő sorozatot a Smyle változatával bővítették, ami design-WC-t és bidét is tartalmaz. Mivel a sorozat mosdóit széles mosdóperemmel alakították ki, jelentős tárolófelületet kínálnak. A belső medence mélysége ugyanakkor kellemesen kényelmes.

A szaniterkerámiák kínálatát kiegészíti egy a mosdók formavilágához igazodó, 6 l-es, mélyöblítésű, fali WC, ami a különösen higiénikus és könnyen tisztán tartható Rimfree változatban is kapható. A termékválaszték újdonságai a Smyle modellek. Az új kerámiáknak sajátos külső ismertetőjegye az a kompakt forma, ami a szifont szinte teljes mértékben elrejti. Kétféle slim WC-ülőke teszi teljessé a Smyle sorozat design kínálatát: a sandwich, ahol az ülőke és a fedél azonos profillal rendelkezik, illetve a wrap over kivitel, amelynél a lecsukódó fedél szorosan érintkezik a kerámiával. A feltűnően vékony WC-ülőkék automatikus WC-fedél csukódás funkcióval rendelkeznek és antibakteriálisak. A szaniterkerámiák fehér (alpin fehér) színben, illetve egyedi kívánság esetén a rendkívül könnyen tisztítható KeraTect mázzal is elérhetők.

A Smyle a kerámiákhoz tökéletesen illeszkedő bútorválasztékkal válik teljes egésszé. A fürdőszobabútorok és a kerámiák vonalvezetésének részletes összehangolása, valamint a mosdó és a mosdószekrény közötti árnyékhézag a mosdótér felettébb harmonikus kialakítását eredményezi. A fényes fehér és élénk világosszürke színekben kapható bútorok előlapja és váza is lakkozott. Az újfajta fa dekor árnyalatok közül világos/élénk szilfa és vintage tölgy színekben is rendelkezésre állnak. Minden fiók, kihúzható bútorelem és ajtó lágyan záródó mechanikával működik.

myDay: design elegáns könnyedséggel
A myDay sorozat lebegő, természetes eleganciája ahhoz a lakberendezési trendhez igazodik, amit a könnyedség és az emocionalitás jellemez. Az összeállításnak a különösen nagy ívű vonalak és az előre kinyúló keskeny perem mellett egyedülálló sajátossága a nagyméretű leeresztődugó, ami opcionálisan kerámiából vagy ízléses, króm szegéllyel rendelhető. A kínálat hat exkluzív mosdószekrényt foglal magába, melyek többféle kivitelben, például egy attraktív kétmedencés mosdóval vagy beépíthető változatban állnak rendelkezésre. A mosdók kínálatát egy fali WC egészíti ki, ami a különösen higiénikus és könnyen tisztán tartható Rimfree változatban is kapható.

A lágy vonalvezetés a bútorokon és a fogantyúkon következetesen folytatódik. Mint ahogy a mosdókat, úgy a bútorokat is a hosszú ívű élek jellemzik. Minden kihúzható fiók előlapja körbefutja az éleket, s ez nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a sorozat összképe magas minőségi színvonalról tanúskodik. A myDay bútorok négy különböző színben, matt fehér és matt greige lakkozással, illetve fényes fehér és fényes tópszín dekor árnyalatokban kaphatók.

iCon: sokoldalú termékskála modern fürdőszobák számára
Minden mosdószekrényt a tiszta, időtlen és modern formanyelv jellemez, amely az egyenesvonalú külső kontúrral, az organikusan áramló belső medencével és a bőséges tárolófelülettel hívja fel magára a figyelmet. A WC-k és a bidé kialakítása egyaránt követi a mosdók organikusan áramló belső kontúrját kontrasztot képezve a mosdó merev külső geometriájával szemben. A sorozatot egy új, extra vékony wrap over kivitelű WC-ülőke egészíti ki, amelynél a lecsukódó fedél szorosan érintkezik a kerámiával.

Mindemellett az új WC-ülőkék magas higiéniai követelményeknek felelnek meg: az alapanyagot egy adalékanyaggal keverik, aminek következtében az ülőke és a fedél hosszú távon is anitbakteriális hatással rendelkezik - így a szennyeződések és a baktériumok kezdettől fogva nem tudnak megtapadni rajta. A fali WC-t a könnyen tisztán tartható Rimfree technológiával is felszerelték.

Az iCon sorozatot a fürdőszobabútorok átfogó választéka teszi teljessé. A ragyogóan csillogó magasfényű alpin, magasfényű burgund és magasfényű platin színek mellett matt lava, fa szerkezetű natúr tölgy és matt alpin dekor árnyalatokban kerülnek forgalomba. A váz, a kihúzható elemek, a fiókok és a szekrényajtók színösszeállításai a jelenlegi dizájntrendeknek megfelelően a matt és a sötét színek, valamint a természetes megjelenésű optikailag strukturált elemek felé tendálnak.

Renova Nr. 1 Comfort: a komfort és a modern design kombinációja
A Renova Nr. 1 Comfort az időtlen és modern dizájnt képviseli, ami különböző ergonómikus kiegészítő funkcióknak köszönhetően magas szintű kényelmet és biztonságot nyújt, ideális fürdőszobai összeállítást kínálva ezzel több generáció számára. Ezenkívül a Renova Nr. 1 Comfort Pro moduláris mosdóasztal-koncepciója, ami a robusztus ásványi alapanyagból, varicorból készül, nyilvános és ipari szaniterhelyiségek mosdótereinek kialakításához kínál modern akadálymentes megoldásokat. A WC-k kínálata magába foglal egy öblítőperem nélküli mélyöblítésű WC-t, amelynek kinyúlása 700 mm. A mélyöblítésű fali WC a Keramag különösen könnyen tisztán tartható Rimfree WC-inek egyike.

A széles körű bútorválaszték mosdószekrényeket, odalszekrényeket, világítással ellátott tükrös bútorelemeket, illetve egy tárolóhellyel és felhajtható üléssel rendelkező kerekes puffot is tartalmaz. A bútorok lakkozott matt fehér felülettel érhetők el, amihez az egyes nyílások matt grafit vagy matt karamell színe kiválóan illeszkedik. A felületek és a nyílások eltérő színéből eredő kontraszt a fürdőszoba használatát látássérültek számára is megkönnyíti, különösen színsemleges helyiségekben.