Tisztítási tippek

 

 

A formatervezők az egész világon szívesen használják az akrilt a fürdőszobákban, szépsége és gyártási rugalmassága miatt. Ez az anyag könnyen alakítható, és lehetővé teszi, hogy vonzó és praktikus formájú, ergonomikus fürdőkádakat gyártsunk. Ezenkívül egy sor más előnye is van: az akril kádak és zuhanytálcák tisztításához használjon puha ruhát vagy szivacsot. Használjon olyan általános folyékony tisztítószert, amely nem tartalmaz alkoholt vagy ammóniát.

A felületek tisztításához ne használjon karcoló anyagokat (drótszivacs, kefe, stb.) és port tartalmazó tisztítószereket. A tisztításhoz tilos formaldehidet, acetont és ammóniát vagy ezeket tartalmazó tisztítószereket használni, mert ezek maradandó sérüléseket okoznak a kád felületén.

A kádak vagy zuhanytálcák felületére lerakódott vízkövet citromlével vagy (lehetőleg meleg) ecettel és finom ruhával lehet eltávolítani.

A makacsabb lerakódásokat vagy foltokat a szennyeződés típusától függően, folyékony tisztítószerrel vagy fogkrémmel és puha ruhával lehet eltávolítani.